Jednoduchý recept

Štika nebo kapr pečené na sardelích

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9816

Ingredience

1 ks Citrony
1,5 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 ks Sardelové řezy
0,5 dl Víno bílé
1 kg Štika obecná
0,5 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 285 kcal
Kilojoule 1 191kJ
2% Sacharidy 7 g
15% Tuky 11 g
62% Sodík 1 g
69% Bílkoviny 39 g

Štika nebo kapr pečené na sardelích postup přípravy receptu:

1

Rybu očistíme a vložíme do nízkého pekáčku.

2

Vykostěné sardele nasekáme, utřeme s máslem a smícháme s žemlí namočenou ve víně a prolisovanou.

3

Takto upravenou rybu upečeme obvyklým způsobem a podáváme s bramborami posypanými petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept