Recept

Uzený bůček s brambory

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9825
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
6 ks Brambory
1 ks Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
500 g Vepřový bok uzený

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 351 kcal
Kilojoule 1 468kJ
5% Sacharidy 19 g
30% Tuky 23 g
90% Sodík 2 g
34% Bílkoviny 19 g

Uzený bůček s brambory postup přípravy receptu:

1

Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na tenké plátky nakrájený bůček, podlijeme a dusíme.

2

Po 10 minutách přidáme oloupané a na kostky nakrájené syrové brambory, sůl, pepř, bobkový list, protlak, dle potřeby podlijeme a pod pokličkou dusíme doměkka.

3

Hotový pokrm posypeme jemně nasekanou petrželkou a podáváme se zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept