Jednoduchý recept

Filé smažené v těstíčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 983

Ingredience

1500 g Filé z aljašské tresky
120 ml Mléko polotučné
150 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Sůl
300 g Tuk
120 g Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 460 kcal
Kilojoule 1 924kJ
3% Sacharidy 12 g
43% Tuky 32 g
61% Sodík 1 g
54% Bílkoviny 30 g

Filé smažené v těstíčku postup přípravy receptu:

1

Rybí filé opláchneme, nakrájíme na plátky a osolíme.

2

Z vajec, mléka a z prosáté mouky připravíme těstíčko, ve kterém ryby smáčíme. V rozehřátém tuku je pečeme dozlatova.

3

Porce klademe na teplý talíř.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept