Jednoduchý recept

Telecí přírodní pečeně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 9831

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl
600 g Telecí kýta
50 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 299 kcal
Kilojoule 1 249kJ
1% Sacharidy 3 g
23% Tuky 17 g
9% Sodík 172 mg
56% Bílkoviny 32 g

Telecí přírodní pečeně postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme, osolíme a na rozpáleném tuku opečeme ze všech stran. Přidáme omytou neoloupanou cibuli, trochu podlijeme a vložíme do středně vyhřáté trouby.

2

Během pečení maso podléváme výpekem. Když je maso pečené, zaprášíme výpek moukou a krátce podusíme.

3

Maso nakrájíme na porce, podáváme s brambory nebo rýží a kompotem.

Poznámka

Může být i plec.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept