Recept

Bavette s chřestem,pancettou a zázvorem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 9833
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

500 g Bavette
500 g Chřest bílý
4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
90 g Pancetta
1 špetka Sůl
60 g Sýr Parmezán
1 ks Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 274 kcal
Kilojoule 1 147kJ
2% Sacharidy 6 g
25% Tuky 19 g
32% Sodík 634 mg
37% Bílkoviny 21 g

Bavette s chřestem,pancettou a zázvorem postup přípravy receptu:

1

Chřest,ze kterého odkrojíme dřevnaté konce,dáme asi na deset minut vařit do osolené vody.

2

Po uvaření chřest nakrájíme na krátké špalíky.Ve velké pánvi rozpálíme olej,na kterém asi pět minut restujeme na kostičky nakrájenou pancettu a půl lžičky jemně nastrouhaného zázvoru.Přidáme vařený chřest a dalších pět minut restujeme.Osolíme podle chuti.

3

Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.Scedíme a přidáme je na pánev ke směsi.Promícháme a asi dvě minuty je prohříváme při střední teplotě.

4

Na talíři posypeme pokrm čerstvě strouhaným parmezánem.

Poznámka

Voda podle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept