Recept

Bucatini s pancettou,sýrem a petrželkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 9835
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
150 g Pancetta
100 g Petržel - nať
250 g Sýr Parmezán
500 g Těstoviny Bucatini

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 632 kcal
Kilojoule 2 646kJ
18% Sacharidy 65 g
37% Tuky 28 g
48% Sodík 951 mg
54% Bílkoviny 30 g

Bucatini s pancettou,sýrem a petrželkou postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu,scedíme a dáme stranou.

2

Mezitím ve velké pánvi na rozpáleném oleji prudce orestujeme čili papričku,nahrubo nakrájenou pancettu /do zhnědnutí/.Pancettu vyndáme a odložíme stranou.Do stejné pánve dáme restovat najemno nakrájenou cibuli.Vrátíme na pánev pancettu a dobře ji promícháme s cibulí.

3

Přidáme scezené těstoviny,které posypeme nastrouhaným parmezánem a najemno nasekanou petrželkou. Promícháme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept