Recept

Spaghettini ve stylu Sorrento

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 9836
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

8 ks Ančovička - filety
6 stroužek Česnek
2 ks Chilli paprička
2 polévková lžíce Kapary sterilované
6 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
10 ks Olivy nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
800 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Sůl
500 g Těstoviny Spaghettini
125 dkg Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 977 kcal
Kilojoule 4 086kJ
22% Sacharidy 81 g
63% Tuky 47 g
211% Sodík 4 g
48% Bílkoviny 27 g

Spaghettini ve stylu Sorrento postup přípravy receptu:

1

Vypeckované a nakrájené olivy,jemně nasekaný česnek,filety ančoviček,čerstvé čili papričky a naložené kapary omyté od soli orestujeme ve velké pánvi na rozpálenéme oleji.Restujeme asi 4 minuty.

2

Pak přilijeme suché bílé víno a vaříme dokud se neodpaří.Přidáme nakládaná rajčata,dvě sběračky horké vody,podle chuti sůl a mletý černý pepř.Přiklopíme a vaříme za častého míchání na mírném ohni hodinu.Pokud nám omáčka moc zhoustne přidáme trochu horké vody.

3

Nakonec přidáme uvařené a scezené těstoviny.Dobře promícháme.Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept