Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 9837
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

8 ks Ančovička - filety
2 stroužek Česnek
6 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Pomeranče
500 g Špagety, Makarony
2 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
4 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 523 kcal
Kilojoule 2 186kJ
22% Sacharidy 80 g
15% Tuky 11 g
7% Sodík 150 mg
44% Bílkoviny 25 g

Spaghetti s pomerančem postup přípravy receptu:

1

Nejdříve si uvaříme těstoviny dle návodu na obalu. Ve velké pánvi na rozpáleném oleji necháme rozpustit najemno nakrájený česnek a filety ančoviček.Pozor ať se nespálí.Přidáme strouhanku a asi tři minuty restujeme.Přilijeme suché bílé víno a vaříme dokud se neodpaří.

2

Přidáme pomeranče oloupané,nakrájené na dílky a vyteklou šťávu-nejvhodnější jsou pomeranče krvavé.Zprudka vaříme dvě minuty.Osolíme podle chuti.

3

Scezené těstoviny dáme na vyhřátou mísu.Opatrně přelijeme omáčkou,lehce promícháme.Posypeme jemně nasekanou petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept