Recept

Aljašská treska na egyptský způsob

  • Egypt
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 984
Kategorie: Maso

Ingredience

30 g Česnek
120 g Máslo čerstvé
1 g Pepř černý mletý
500 g Pórek
300 g Rajčata
40 g Sůl
1500 g Treska aljašská
150 g Tuk
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 386 kcal
Kilojoule 1 616kJ
3% Sacharidy 9 g
35% Tuky 26 g
85% Sodík 2 g
50% Bílkoviny 28 g

Aljašská treska na egyptský způsob postup přípravy receptu:

1

Očištěné a opláchnuté ryby nakrájíme na porce, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí a opečeme na tuku.

2

Přidáme na malé kousky nakrájený pórek, zastříkneme vodou a částečně podusíme.

3

Potom přidáme na kousky nebo na plátky nakrájená rajčata, pokrm přisolíme, přidáme máslo a za občasného promíchání dodusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept