Recept

Spaghetti s pancettou a čerstvou majoránkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 9843

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Majoránka čerstvá
4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
180 g Pancetta
1 špetka Pepř černý mletý
750 g Rajčata
60 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
1 špetka Sůl
500 g Špagety, Makarony

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 601 kcal
Kilojoule 2 515kJ
21% Sacharidy 76 g
32% Tuky 24 g
20% Sodík 396 mg
38% Bílkoviny 21 g

Spaghetti s pancettou a čerstvou majoránkou postup přípravy receptu:

1

Pancettu nakrájíme na kostičky a restujeme na pánvi až zesklovatí.Vyndáme ji a odložíme stranou.

2

Na stejné pánvi orestujeme cibuli najemno nakrájenou.Přidáme rajčata oloupaná,zbavená semínek a nahrubo nakrájená.Vaříme prudce asi 25 minut dokud nezmenší objem.Potom přidáme orestovanou pancettu a vaříme dalších 5 minut.Nakonec do směsi přidáme najemno nakrájenou čerstvou majoránku.Podle chuti osolíme a opepříme čerstvě mletým černým pepřem.

3

Mezitím uvaříme špagety dle návodu na obalu.Scedíme a přendáme na servírovací talíř.Opatrně vmícháme omáčku.

4

Nakonec pokrm posypeme čerstvě strouhaným pecorinem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept