Recept

Spaghetti s hovězím masem a rajskou omáčkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 9857
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

400 g Hovězí plec
1 polévková lžíce Kapary sterilované
6 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Rajčata
500 g Špagety sépiové
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 464 kcal
Kilojoule 1 942kJ
15% Sacharidy 55 g
19% Tuky 14 g
10% Sodík 200 mg
58% Bílkoviny 33 g

Spaghetti s hovězím masem a rajskou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso nakrájíme na tenčí plátky.Rajčata zbavíme semínek a nakrájíme,česnek nakrájíme najemno,petrželku nasekáme najemno a nakládané kapary omyjeme od soli.Vše dáme na velkou pánev na rozpálený olej,orestujeme a vaříme asi hodinu na mírném ohni.Podle chuti osolíme a opepříme.

2

Z hotové omáčky vyndáme plátky hovězího masa.Uvaříme špagety dle návodu na obalu,scedíme a přidáme k hotové omáčce.Jemně promícháme a podáváme.

3

Plátky hovězího masa podáváme s těstovinami a omáčkou nebo je podáváme jako druhý chod později.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept