Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9865

Ingredience

4 ks Brambory
1 ks Cibule
750 g Kapr obecný
1 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Perník
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 l Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 498 kcal
Kilojoule 2 083kJ
12% Sacharidy 44 g
133% Tuky 100 g
8% Sodík 159 mg
68% Bílkoviny 38 g

Kapr na pivu po česku postup přípravy receptu:

1

Omyté a vykostěné porce kapra nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a pokapeme octem. Necháme chvíli v chladu.

2

Oloupanou cibuli, brambory a mrkev nakrájíme na kostičky. Cibuli zpěníme na másle, přidáme mrkev a brambory a zalijeme pivem. Povaříme 15 minut.

3

Nakonec přidáme kostky ryby, nastrouhaný perník a 10 minut vše vaříme na mírném ohni. Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept