Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9867
Kategorie: Maso

Ingredience

Na marinádu
1 ks Bobkový list
1 stroužek Česnek
2 ks Cibule
1 ks Citronová kůra
1 ks Citrony
2 ks Hřebíček
1 polévková lžíce Kapary sterilované
3 ks Nové koření celé
0,5 l Ocet vinný
2 ks Okurky nakládané
0,1 l Olej stolní
5 ks Pepř černý celý
1 ks Sůl
Kapr marinovaný
1,5 kg Kapr obecný
1 ks Olej stolní
1 ks Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

163% Kalorie 3,207 kcal
Kilojoule 13 418kJ
13% Sacharidy 45 g
406% Tuky 304 g
9811% Sodík 196 g
132% Bílkoviny 74 g

Kapr marinovaný postup přípravy receptu:

1

Naporcovaného kapra osolíme, necháme chvilku uležet a následně osušíme papírovými ubrousky vlhkost po soli. Olejem potřeme porce a opečeme na horkém roštu do červena po obou stranách.

2

Do porcelánové mísy vyskládáme opečenou rybu, zalijeme ještě horkou marinádou, přikryjeme a v ledničce necháme uležet.

3

Příprava marinády :

4

Do zředěného octa přidáme koření, sůl a povaříme zhruba 10 minut. Následně do odvaru přidáme na kroužky pokrájenou cibuli, stroužek česneku vcelku a povaříme ještě 5 minut.

5

Horkou marinádou polijeme kapra, dáme vychladnout a do vychladké přidáme jemně nakrájené znojemské okurky a kapary. Vše povážeme a uložíme do lednice na dva dny. Podáváme s dílky citrónu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept