Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 9876
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

Na marinádu
1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
2 ks Nové koření celé
250 ml Ocet vinný
0,1 l Olej stolní
5 ks Pepř černý celý
1 ks Sůl
2 ks Vývar rybí
Pečenáče
1 ks Mléko polotučné
5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Olej stolní
4 ks Sleď čerstvý
1 ks Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

145% Kalorie 2,868 kcal
Kilojoule 11 999kJ
14% Sacharidy 49 g
379% Tuky 285 g
9725% Sodík 194 g
60% Bílkoviny 34 g

Pečenáče postup přípravy receptu:

1

Z mouky a vajec uděláme hustší těsto, které zředíme mlékem nebo dodou. Těsto by mělo mít hustotu jako na kapání.

2

Sledě vykucháme, osolíme namočíme v těstě. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje po obou stranách na středně silném ohni.

3

Usmažené sledě složíme do mísy, zalijeme vlažnou marinádou, přikryjeme a dáme uležet.

4

5

Příprava marinády :

6

Všechny přísady povaříme zhruba 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept