Jednoduchý recept

Matjes v majonéze

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9877
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Citrony
150 g Majonéza
1 ks Matjesy - filet
3 ks Okurky nakládané
1 ks Salát hlávkový
3 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 381 kcal
Kilojoule 1 595kJ
3% Sacharidy 10 g
48% Tuky 36 g
163% Sodík 3 g
12% Bílkoviny 7 g

Matjes v majonéze postup přípravy receptu:

1

Francouzskou majonézu získáme smícháním majonézy se šlehančkou, do níž zamícháme matjesa nakrájeného na proužky a nechám více jak 2 hodiny odležet.

2

Na mísu vyskládáme oprané listy hlávkového salátu, na něj navršíme matjesa v majonéze a do středu zapíchneme srdíčko salátu. Kolem ozdobíme půlkolečky citrónu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept