Jednoduchý recept

Filé ze sleďů na víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9878

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 ks Sleď čerstvý
1 ks Strouhanka
1 ks Sůl
0,1 l Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

69% Kalorie 1,363 kcal
Kilojoule 5 704kJ
69% Sacharidy 249 g
22% Tuky 16 g
4887% Sodík 98 g
78% Bílkoviny 44 g

Filé ze sleďů na víně postup přípravy receptu:

1

Vykuchaným sleďům odřízneme hlavy, rozpůlíme je a vyjmeme páteř. Následně filé osolíme a zaprášíme hladkou moukou.

2

Na másle podusíme cibuli nakrájenou na kolečka do sklovita. Poté na cibuli vložíme upravené file, opečeme po obou stranách. Opečené podlijeme vínem, na povrchu posypeme strouhanou houskou, pokapeme másle a ještě zhruba 5 minut zapékáme.

3

Jako přílohu podáváme bramborovou kaši.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept