Recept

Slepované vanilkové tyčky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 9883

Ingredience

50 g Cukr moučkový
1 ks Cukr vanilka
100 g Marmeláda višňová
150 g Mouka pšeničná hladká T 650
140 g Máslo čerstvé
60 g Ořechy vlašské
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 267 kcal
Kilojoule 1 115kJ
7% Sacharidy 25 g
23% Tuky 17 g
0% Sodík 3 mg
7% Bílkoviny 4 g

Slepované vanilkové tyčky postup přípravy receptu:

1

Z mouky, másla, cukru, žloutků a mletých ořechů vypracujeme těsto. Necháme je chvíli v chladu uležet.

2

Těsto natlačíme do formiček na tyčky (mohou být i jiné tvary), vyklepneme je na vymazaný plech a dáme péci.

3

Po upečení slepujeme marmeládou stejné tvary k sobě. Obalujeme ve vanilkovém cukru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept