Jednoduchý recept

Sýrový předkrm s rybou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 989
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Citronová šťáva
200 g Jogurt bílý
200 g Majolka
3 ks Okurky nakládané
1 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl
200 g Sýr Eidam cihla 40%
150 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 465 kcal
Kilojoule 1 947kJ
3% Sacharidy 10 g
52% Tuky 39 g
106% Sodík 2 g
35% Bílkoviny 20 g

Sýrový předkrm s rybou postup přípravy receptu:

1

Majolku smícháme s jogurtem, cibuli nakrájíme velmi najemno, zeleninu nakrájíme na nudličky, vejce na kostičky, sýr nastrouháme nahrubo a rybu rozdělíme vidličkou na kousky.

2

Vše smícháme, dochutíme solí, pepřem nebo citronem - podle potřeby a posypeme petrželkou.

Poznámka

Necháme vychladit a podávat můžeme s čerstvým pečivem. Místo sterilovaných okurek můžeme použít salátovou okurku a místo tuňáka třeba uzenou makrelu. Vejce natvrdo uvaříme předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept