Recept

Polévka z rajčatové šťávy s jablky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9898

Ingredience

3 ks Jablka
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Ovesné vločky
5 g Petržel - nať
150 g Rajčatová šťáva
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 137 kcal
Kilojoule 572kJ
7% Sacharidy 25 g
6% Tuky 5 g
5% Sodík 103 mg
2% Bílkoviny 1 g

Polévka z rajčatové šťávy s jablky postup přípravy receptu:

1

Ovesné vločky (nebo oprané krupky) uvaříme v osolené vodě doměkka. Umixujeme je nebo prolisujeme.

2

Potom ke vzniklé kaši přidáme rajčatovou šťávu a přivedeme k varu. Vše osolíme, případně i osladíme.

3

Zvlášť na másle dusíme na kostičky nakrájená jablka. Přidáme je do polévky a promícháme. Nakonec polévku posypeme nasekanou petrželkou.

4

Podáváme s toasty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept