Recept

Šunkový nákyp s parmezánem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 9905
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 ks Brambory vařené
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
50 g Šunka dušená
50 g Sýr Parmezán
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 289 kcal
Kilojoule 1 209kJ
5% Sacharidy 17 g
26% Tuky 20 g
25% Sodík 492 mg
21% Bílkoviny 12 g

Šunkový nákyp s parmezánem postup přípravy receptu:

1

Máslo, žloutky a nastrouhaný sýr utřeme. Přidáme jemně nakrájenou šunku, uvařené a prolisované brambory a nakonec lehce vmícháme pevný sníh z bílků.

2

Nákyp pečeme ve vymaštěné a strouhankou vysypané míse z varného skla.

3

Po upečení pokrm ozdobíme kolečky rajčat nebo salátových okurek.

Poznámka

Místo šunky můžeme použít moravské uzené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept