Recept

Roštěnky s rajčatovou šťávou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9906
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Hovězí roštěnka níz. peč.
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
150 g Rajčatová šťáva
0,5 kávová lžička Sůl
0,1 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 402 kcal
Kilojoule 1 682kJ
2% Sacharidy 6 g
40% Tuky 30 g
10% Sodík 192 mg
48% Bílkoviny 27 g

Roštěnky s rajčatovou šťávou postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a okraje nařízneme. Plátky poprášíme hladkou moukou.

2

Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli a roštěnky po obou stranách opečeme. Postupně je podléváme rajčatovou šťávou a dusíme doměkka. Hotový pokrm zalijeme smetanou smíchanou se lžičkou mouky.

3

Podáváme s rýží, těstovinami nebo nočky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept