Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9907

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Hovězí roštěnka níz. peč.
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej stolní
50 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 393 kcal
Kilojoule 1 642kJ
1% Sacharidy 5 g
38% Tuky 28 g
13% Sodík 268 mg
50% Bílkoviny 28 g

Brněnské roštěnky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, na okraji nařízneme a osolíme.

2

Na koncích každou roštěnku nakrojíme jako kapsu a do otvoru vsuneme půlku rozkrojeného česneku. Na středu protkneme 2 proužky slaniny.

3

Maso poprášíme moukou a na oleji po obou stranách opečeme. Potom přidáme na proužky nakrájenou cibuli, opečeme ji s masem a mírně podlijeme. Dusíme doměkka.

4

Podáváme s rýží nebo s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept