Recept

Jehněčí maso na kmíně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9911

Ingredience

1 ks Cibule
1 kg Jehněčí maso
1 špetka Kmín drcený
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 611 kcal
Kilojoule 2 555kJ
1% Sacharidy 4 g
54% Tuky 40 g
16% Sodík 317 mg
53% Bílkoviny 30 g

Jehněčí maso na kmíně postup přípravy receptu:

1

Omyté maso vykostíme a nakrájíme na kousky.

2

Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso a osmahneme je. Mírně podlijeme vývarem, okmínujeme a dusíme doměkka.

3

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zamícháme ji do šťávy a povaříme asi 10 minut.

4

Podáváme s vařenými bramborami nebo s noky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept