Recept

Jehněčí zapečené se smetanou a vejci

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9912
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
750 g Jehněčí maso
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
0,3 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 596 kcal
Kilojoule 2 493kJ
1% Sacharidy 3 g
58% Tuky 43 g
8% Sodík 170 mg
49% Bílkoviny 27 g

Jehněčí zapečené se smetanou a vejci postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na porce, osolíme, potřeme máslem a upečeme doměkka.

2

Vejce ušleháme do pěny, přimícháme nastrouhaný česnek, sůl, sekanou petrželku a maso na pekáči směsí zalijeme.

3

Pokrm necháme ve vyhřáté troubě asi 15 minut ztuhnout.

4

Podáváme s opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept