Recept

Jehněčí řízky zapečené se šunkou a sýrem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9913

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Jehněčí kýta
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Sardelová pasta
50 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
250 ml Zakysaná smetana
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 535 kcal
Kilojoule 2 239kJ
1% Sacharidy 5 g
56% Tuky 42 g
20% Sodík 401 mg
60% Bílkoviny 34 g

Jehněčí řízky zapečené se šunkou a sýrem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme je a na jedné straně osolíme. Na druhé straně je potřeme směsí nasekané cibule, petrželky a sardelové pasty.

2

Maso vložíme na rozehřáté máslo a mírně podlité dusíme doměkka. Šťávu necháme vydusit, aby maso lehce zhnědlo. Potom povrch řízků potřeme smetanou, posypeme nasekanou šunkou a nastrouhaným sýrem. V troubě zapečeme dorůžova.

3

Podáváme s rýží nebo se špagetami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept