Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 9924

Ingredience

1 ks Citrony
4 polévková lžíce Cukr moučkový
1 ks Cukr vanilka
4 polévková lžíce Mouka polohrubá
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 90 kcal
Kilojoule 379kJ
2% Sacharidy 7 g
8% Tuky 6 g
1% Sodík 27 mg
5% Bílkoviny 3 g

Piškotová bábovka postup přípravy receptu:

1

Bábovkovou formu předem vymažeme a vysypeme, aby těsto čekáním nekleslo.

2

Z bílků ušleháme pevný sníh, po částech zašleháme cukr, vmícháme žloutky, vanilkový cukr, citronovou kůru a mouku, kterou jen rozprašujeme po povrchu a stěrkou obracíme. Nakonec vmícháme tekuté máslo.

3

Bábovku pečeme v mírně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept