Recept

Třešňová bublanina - vyběhlík

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 9925
Kategorie: Bublaniny

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr krupice
20 g Máslo čerstvé
8 polévková lžíce Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl
0,5 kg Třešně
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 80 kcal
Kilojoule 333kJ
2% Sacharidy 8 g
6% Tuky 4 g
3% Sodík 59 mg
6% Bílkoviny 3 g
Třešňová bublanina - vyběhlík

Třešňová bublanina - vyběhlík postup přípravy receptu:

1

Vejce, mléko, mouku, cukr a sůl ušleháme metlou.

2

Těsto vlijeme do silně rozpáleného pekáče s tukem a rychle je posypeme omytým ovocem.

3

Bublaninu pečeme v silně vyhřáté troubě, aby těsto zůstalo kypré.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept