Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 9929

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 243 kcal
Kilojoule 1 017kJ
9% Sacharidy 33 g
10% Tuky 8 g
6% Sodík 120 mg
18% Bílkoviny 10 g

Žemlový smaženec postup přípravy receptu:

1

Žemle z předchozího dne nakrájíme na malé kostky.

2

Vejce ušleháme do pěny, přilijeme mléko, přidáme na másle zpěněnou cibuli a nasekanou petrželku. Nalijeme na žemle a necháme bobtnat asi 15 minut.

3

Smaženec pečeme na pánvi s rozpuštěným máslem nebo v remosce jako trhanec.

4

Podáváme k dušené zelenině.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept