Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9934
Kategorie: Omáčky

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
1 kávová lžička Hořčice
0,1 l Smetana 16% (pochoutková)
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
0,1 l Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 397 kcal
Kilojoule 1 661kJ
3% Sacharidy 10 g
30% Tuky 22 g
20% Sodík 401 mg
30% Bílkoviny 17 g

Slané vinné šodó postup přípravy receptu:

1

Víno, hořčici, vejce, smetanu, sůl a cukr smícháme a vše šleháme metlou. Potom šodó ve vodní lázni šleháme do zhoustnutí.

2

Odstavíme z ohně a necháme vychladit ve studené vodě.

3

Před podáváním uložíme šodó nejméně na 3 hodiny do chladničky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept