Recept

Bílé zelí dušené s vínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 9940

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
0,1 l Víno bílé
750 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 120 kcal
Kilojoule 504kJ
4% Sacharidy 13 g
8% Tuky 6 g
5% Sodík 95 mg
5% Bílkoviny 3 g

Bílé zelí dušené s vínem postup přípravy receptu:

1

Zelí jemně nakrájíme, přelijeme vařící vodou a necháme odkapat.

2

Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme zelí, osolíme a podlijeme vodou. Dusíme téměř doměkka.

3

Zelí zaprášíme hladkou moukou a ještě povaříme. Nakonec přilijeme víno a dochutíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept