Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9941
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
50 g Máslo čerstvé
100 g Olej stolní
0,5 ks Slepice
4 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
250 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 804 kcal
Kilojoule 3 362kJ
3% Sacharidy 10 g
73% Tuky 55 g
18% Sodík 369 mg
114% Bílkoviny 64 g

Smažená slepice postup přípravy receptu:

1

Slepici omyjeme a uvaříme v osolené vodě se zeleninou doměkka. Potom odstraníme kůži a maso vykostíme. Nakrájíme ploché porce, osolíme je a obalíme v rozšlehaných vejcích a ve strouhance.

2

Na pánvi v dostatečném množství tuku maso osmažíme. Porce necháme okapat na papírových ubrouscích.

3

Před podáváním pokapeme každou porci máslem a ozdobíme plátkem citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept