Jednoduchý recept

Dušený králík s kapary a smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9946
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Kapary sterilované
1 kg Králičí maso
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
0,5 kávová lžička Sůl
0,3 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 510 kcal
Kilojoule 2 135kJ
1% Sacharidy 5 g
41% Tuky 30 g
21% Sodík 413 mg
92% Bílkoviny 52 g

Dušený králík s kapary a smetanou postup přípravy receptu:

1

Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme porce odblaněného králíka, osolíme a opečeme. Mírně podléváme, obracíme a dusíme doměkka.

2

Maso vyjmeme, do šťávy přilijeme smetanu rozkvedlanou s moukou a povaříme. Omáčku přecedíme, vložíme do ní maso a prohřejeme. Nakonec přidáme dobře omyté, nasekané kapary.

3

Pováváme s jemným knedlíkem, s nočky nebo s bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept