Recept

Skopová žebírka s paprikami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9948

Ingredience

2 ks Cibule
50 g Olej stolní
4 ks Paprikové lusky čerstvé
8 ks Skopová žebra
0,5 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

208% Kalorie 4,094 kcal
Kilojoule 17 130kJ
3% Sacharidy 10 g
310% Tuky 233 g
6% Sodík 116 mg
784% Bílkoviny 441 g

Skopová žebírka s paprikami postup přípravy receptu:

1

Papriky omyjeme, zbavíme semen a nakrájíme na kroužky. Cibuli rozpůlíme a nakrájíme na půlkroužky.

2

Od žebírek odsekneme páteřní kost a u žeberní kosti je nařízneme. Lehce je naklepeme, osolíme a opékáme na oleji asi 4 minuty na každé straně.

3

Na druhé pánvi dusíme na oleji připravené papriky a cibuli bez podlévání. Ke konci přilijeme trochu worcesteru.

4

Žebírka podáváme obložená připravenou zeleninovou směsí, jako příloha jsou vhodné opečené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept