Zdravý recept

Polévka ze skopového masa s citronem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9949
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

2 stroužek Česnek
0,5 ks Cibule
1 ks Citrony
125 ml Mléko polotučné
5 g Petržel - nať
300 g Skopové maso přední
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 277 kcal
Kilojoule 1 159kJ
2% Sacharidy 7 g
29% Tuky 22 g
11% Sodík 212 mg
29% Bílkoviny 16 g

Polévka ze skopového masa s citronem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso uvaříme v osolené vodě s cibulí a česnekem doměkka.

2

Vývar procedíme, přilijeme mléko s rozšlehanými vejci a ihned odstavíme z ohně.

3

Do polévky přidáme nakrájené maso a nakonec upravíme chuť citronovou šťávou.

4

Podáváme s toasty nebo s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept