Studený hovězí vývar s vínem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Studený hovězí vývar s vínem
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | hruba |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 9952 |
Kategorie: | Čiré polévky |
Ingredience
250 ml | Víno červené |
1 l | Vývar z hovězích kostí |
Nutriční hodnoty jedné porce
8% Kalorie 153 kcal
Kilojoule 641kJ
1% Sacharidy 4 g
10% Tuky 8 g
44% Sodík 878 mg
16% Bílkoviny 9 g
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 12,5mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Víno červené mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Vývar z hovězích kostí mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Studený hovězí vývar s vínem postup přípravy receptu:
1 | Hovězí vývar procedíme jemným sítem. |
2 | Mírně vychlazený podáváme v šálcích, nejvýše 2dl. Do polévky přilijeme kořeněné červené víno nebo destilát. |