Jednoduchý recept

Vejce na zelných listech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 9953
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 199 kcal
Kilojoule 831kJ
0% Sacharidy 1 g
23% Tuky 17 g
16% Sodík 326 mg
20% Bílkoviny 11 g

Vejce na zelných listech postup přípravy receptu:

1

Omyté zelné listy uvaříme v osolené vodě doměkka a necháme je odkapat.

2

Potom listy nakrájíme na větší kusy a vložíme je na pánev s rozehřátým máslem. Opečeme je po obou stranách, zalijeme osolenými rozkvedlanými vejci a necháme ztuhnout. Povrch posypeme nasekanou petrželkou (nebo nastrouhaným sýrem).

3

Podáváme jako předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept