Recept

Telecí játra po maďarsku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9960

Ingredience

2 ks Cibule
4 ks Játra telecí
100 g Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 809 kcal
Kilojoule 3 384kJ
5% Sacharidy 17 g
59% Tuky 44 g
20% Sodík 407 mg
143% Bílkoviny 80 g

Telecí játra po maďarsku postup přípravy receptu:

1

Osolená játra opečeme po obou stranách na oleji.

2

Přidáme nasekaný česnek a na půlkroužky nakrájenou cibuli. Dusíme na mírném ohni, až cibule zesklovatí.

3

Nakonec pokrm posypeme mletou paprikou.

4

Podáváme jako minutku se suchou rýží nebo s hranolkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept