Recept

Vepřové kotlety s celerem a mrkví

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9962

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
0,5 kávová lžička Hořčice
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 234 kcal
Kilojoule 980kJ
1% Sacharidy 5 g
133% Tuky 100 g
10% Sodík 192 mg
38% Bílkoviny 22 g

Vepřové kotlety s celerem a mrkví postup přípravy receptu:

1

Omyté kotlety naklepeme, osolíme a poprášíme moukou. Opečeme je na másle po obou stranách dorůžova. Mírně podlijeme a dusíme do poloměkka.

2

Očištěný celer a mrkev nakrájíme na jemné nudličky a přidáme do šťávy spolu s hořčicí. Dusíme asi 8 minut, až bude zelenina mírně měkká. Pokud je šťáva řídká, přidáme trochu mouky smíchané s máslem.

3

Podáváme s noky, těstovinami nebo s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept