Jednoduchý recept

Rybí filé s rajčatovým protlakem a křenem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9969

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Citrony
800 g Filé rybí
0,5 dl Hovězí vývar základní
3 polévková lžíce Křen
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 078kJ
3% Sacharidy 11 g
7% Tuky 5 g
12% Sodík 234 mg
152% Bílkoviny 86 g

Rybí filé s rajčatovým protlakem a křenem postup přípravy receptu:

1

Rybí filé naporcujeme a osolíme.

2

Na másle osmahneme na kroužky nakrájenou cibuli do sklovita, přidáme filé a opečeme po obou stranách. Rajčatový protlak mírně zředíme trochou vývaru, vlijeme jej k filetům, dle potřeby přisolíme a dusíme zhruba 5 minut.

3

Hotové filé posypeme čerstvě nastrouhaným křenem a pokapeme citrónovou šťávou.

Poznámka

Podáváme s bramborami nebo vařenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept