Jednoduchý recept

Rybí filé s pikantní omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9970
Kategorie: Maso

Ingredience

Na omáčku
1 ks Cibule
1 ks Citrony
0,3 l Mléko polotučné
1,5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
Rybí filé s pikantní omáčkou
750 g Filé rybí
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 256 kcal
Kilojoule 1 069kJ
3% Sacharidy 9 g
8% Tuky 6 g
13% Sodík 254 mg
145% Bílkoviny 82 g

Rybí filé s pikantní omáčkou postup přípravy receptu:

1

Na lžíci másla opečeme po obou stranách osolené file a pokapané octem.

2

V jiném kastrole zpěníme na másle drobně nakrájenou cibuli, zasypeme moukou a osmahneme na světlou jíšku. Zalijeme po trochách mlékem, vymícháme do hladka a necháme povařit 10 - 15 minut. Jakmile je hotová, přecedíme ji na opečenou rybu a pokrm necháme ještě 15 minut na teple. Již však nevaříme.

Poznámka

Podáváme s bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept