Recept

Sekaná pečeně bez housky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9971

Ingredience

0,5 kg Hovězí maso zadní
0,3 l Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 260 kcal
Kilojoule 1 089kJ
1% Sacharidy 4 g
17% Tuky 13 g
10% Sodík 203 mg
58% Bílkoviny 33 g

Sekaná pečeně bez housky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso na strojku dvakrát umeleme, polijeme vlažným mlékem a necháme asi 15 minut vsáknout.

2

Potom přidáme mouku, sůl, pepř, vejce ušlehaná do pěny a nasekanou petrželku. Vše propracujeme, až je směs hladká.

3

Podlouhlou formu silně vymastíme sádlem, naplníme směsí a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

4

Podáváme s bramborami nebo s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept