Recept

Fazole s uzeným masem v jednom hrnci

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9973
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
88 g Fazole bílé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej stolní
0,5 kávová lžička Sůl
400 g Vepřová uzená plec

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 323 kcal
Kilojoule 1 352kJ
5% Sacharidy 18 g
25% Tuky 19 g
49% Sodík 982 mg
38% Bílkoviny 22 g

Fazole s uzeným masem v jednom hrnci postup přípravy receptu:

1

Přes noc namočené fazole vaříme spolu s uzeným masem. Přidáme olej, jemně nakrájenou cibuli, nasekaný česnek a bobkový list.

2

Když jsou fazole i maso měkké, maso vyjmeme a nakrájíme na malé kousky. Svrchu sebereme trochu mastného vývaru a rozmícháme v něm lžíci hladké mouky. Necháme krátce povařit.

3

Podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept