Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 9976

Ingredience

500 g Brambory
1 ks Kapusta hlávková
1 špetka Pepř černý mletý
750 g Skopové maso přední
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 763 kcal
Kilojoule 3 194kJ
11% Sacharidy 41 g
69% Tuky 52 g
26% Sodík 512 mg
73% Bílkoviny 41 g

Skopové maso po irsku postup přípravy receptu:

1

V kastrole rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli nakrájenou na kroužky a podusíme ji.

2

Omyté maso nakrájíme na kostky a osmahneme na cibuli - nesmí zhnědnout. Osolíme, opepříme a mírně podlité dusíme do poloměkka.

3

Brambory nakrájíme na kostky a přidáme k masu. Po 10 minutách přidáme nakrájenou kapustu (nebo zelí), osolíme a podle potřeby podlijeme.

4

Když jsou brambory měkké, pokrm promícháme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept