Jednoduchý recept

Kapr pečený se smetanou a sardelovou pastou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9977
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Kapr obecný
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Petržel - nať
1 polévková lžíce Sardelová pasta
0,5 kávová lžička Sůl
0,1 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 309 kcal
Kilojoule 1 291kJ
1% Sacharidy 3 g
26% Tuky 20 g
10% Sodík 197 mg
50% Bílkoviny 28 g

Kapr pečený se smetanou a sardelovou pastou postup přípravy receptu:

1

Omyté a osolené porce kapra opečeme na másle po obou stranách a vyjmeme je. Na témže másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, vložíme zpět kapra a posypeme nasekanou petrželkou. Pečeme asi 10 minut.

2

Nakonec přilijeme smetanu rozkvedlanou se sardelovou pastou a necháme jen přejít varem.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept