Tvarohová pomazánka s vínem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Tvarohová pomazánka s vínem
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 9986 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1 ks | Cibule |
2 polévková lžíce | Křen |
250 g | Tvaroh jemný |
0,5 dl | Víno bílé |
1 polévková lžíce | Worcester (worcesterská omáčka) |
Nutriční hodnoty jedné porce
5% Kalorie 92 kcal
Kilojoule 384kJ
2% Sacharidy 6 g
2% Tuky 2 g
1% Sodík 20 mg
20% Bílkoviny 11 g
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 83,7mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 9,8mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Křen, Víno bílé mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Tvaroh jemný, Worcester (worcesterská omáčka) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Tvarohová pomazánka s vínem postup přípravy receptu:
1 | Tvaroh, jemně nakrájenou cibuli, nastrouhaný křen, worcester a víno dobře promícháme a našleháme na jemný krém. |
2 | Pomazánku podáváme vychlazenou. |