Jednoduchý recept

Filé na rajčatech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9987

Ingredience

800 g Filé rybí
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
1 ks Petržel - nať
2 ks Pórek
8 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 383 kcal
Kilojoule 1 604kJ
9% Sacharidy 32 g
12% Tuky 9 g
12% Sodík 238 mg
157% Bílkoviny 88 g

Filé na rajčatech postup přípravy receptu:

1

Porce filé osolíme.

2

Pórky řádně omyjeme, odstraníme volné části listů a zbytek nakrájíme na kousky. V rozehřátém oleji a polovině másla opečeme připravený pórek a vložíme připravené filé, které opečeme po obou stranách. Následně k nim přidáme oloupaná nakrájená rajčata, nasekanou petrželovou nať, hrubě nasekaný česnek a vše dodusíme.

3

Ze zbylého másla a mouky uděláme tzv. francouzskou kuličku a po malých kouscích ji vhazujeme mezi porce ryby. Kuličky necháme ve šťávě rozvařit.

Poznámka

Pokrm podáváme s vařenými i smaženými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept