Jednoduchý recept

Pařížské placičky

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9999

Ingredience

100 g Cukr krupice
100 g Mandle
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 145 kcal
Kilojoule 608kJ
4% Sacharidy 16 g
10% Tuky 8 g
1% Sodík 16 mg
7% Bílkoviny 4 g

Pařížské placičky postup přípravy receptu:

1

Vejce, cukr, mouku, nastrouhané mandle a tekuté máslo šleháme ve šlehači.

2

Na pomaštěný plech klademe lžičkou malé placičky dostatečně daleko od sebe. Navrch dáme podélně nakrájené mandle.

3

Placičky pečeme v mírně vyhřáté troubě.

Poznámka

Polovinu mandlí ponecháme na ozdobu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept