Hrášek dušený po francouzsku
Ingredience
Cukr krupice |
1 polévková lžíce |
Hrášek |
390 g |
Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce |
Petržel - nať |
5 g |
Salát hlávkový |
0.25 ks |
Šalotka |
5 ks |
Vývar drůbeží |
250 ml |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- V kastrole rozehřejeme máslo, přidáme hrášek, cukr a celé cibulky. Vše krátce podusíme bez podlévání.
- Potom přilijeme vývar a dusíme do poloměkka. Nakonec přidáme srdíčko hlávkového salátu a dodusíme. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
- Podáváme k pečením z bílého masa a k minutkám.