Játrová nádivka do telecího hrudí
Ingredience
Cibule |
0.5 ks |
Játra telecí |
150 g |
Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
1 kávová lžička |
Strouhanka |
1 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
Vejce slepičí |
2 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 1 porce
- Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nasekanou petrželku a ihned odstavíme z ohně.
- Přimícháme mletá játra, žloutky, koření a nakonec lehce vmícháme pevný sníh z bílků spolu se strouhankou.
- Nádivkou plníme kapsu v hrudí volně, při pečení nabyde. Zbylou nádivku upečeme v menší formě.