Maso s bylinkami

Ingredience


Bešamel 0.5 l
Cibule 100 g
Citrony 1 ks
Estragon 1 ks
Hovězí maso zadní 500 g
Kerblík 1 ks
Majoránka 1 špetka
Máslo čerstvé 20 g
Olej stolní 60 g
Petržel - nať 1 ks
Řeřicha 1 ks
Žampiony čerstvé 50 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Oloupanou cibuli nakrájíme na nudličky a na oleji osmažíme dozlatova.
  2. Omyté maso zbavíme šlach a blan, nakrájíme na kostky a přidáme k cibuli. Osolíme, opepříme a přidáme 4 lžíce vody. Pod pokličkou dusíme ve vlastní šťávě asi 45 minut.
  3. Nasekané žampiony a bylinky krátce osmahneme na másle, zalijeme 1/2 l bešamelu a přidáme k masu. Dochutíme citronovou šťávou a dusíme doměkka.
  4. Podáváme s těstovinami.